Scheduled Site Maintenance
May 15, 2021 3:00 UTC ~ May 16, 2021 11:00 UTC

Use of the following features may be impacted during this maintenance window: Warranty Lookup, Part & Accessories, ThinkAgile/Premier and Client Care cases, eTicketing, Chat, Service Provider Lookup. Repair Status, Software & Download Entitlement, select Contact features, Recovery Media, Product Registration and My Products.
If you need immediate technical support please contact us by phone.
We apologize for any inconveniences this may cause.

Dear Lenovo India Customer,
Due to the rise in COVID-19 cases across the country, different locations have announced varying levels of restrictions. While we shall try our best to deliver service to our usual high standards, these restrictions, along with the necessary safety protocols, could impact our ability to complete your repair.
Additionally, if you are planning to visit a local service centre, we strongly recommend you contact them first and confirm their availability.

PÉRIODE D’ENTRETIEN
15 mai 03h00 UTC au 16 mai, 11h00 UTC
L’utilisation des fonctions suivantes pourrait être affectée pendant cette période: l’accès à l’information sur la garantie de votre appareil, la recherche de pièces et d’accessoires, la soumission de demande de service, le clavardage, la recherche de centre de service, l’état d’une réparation en cours, le téléchargement de logiciels et systèmes d’exploitation, certaines options de communications, l’enregistrement de produits et l’accès à votre liste de produits dans votre profil Lenovo.

Pour de l’assistance technique immédiate, prière de nous joindre par téléphone.
Nous sommes désolés de tout inconvénient que cette période d’entretien pourrait vous causer.
예정된 웹 사이트 유지 보수
기간 : 2020/07/11 08:00 AM ~ 2020/07/13 4:00 AM
보증, 부품, 액세서리 주문, 전자 티켓, 서비스 조회 (상업), 수리 상태, 제품 등록,이 유지 보수 기간 동안 내 제품을 사용하지 못할 수 있습니다.
불편을 드려 죄송합니다.
官網維護通知
維護時間自2020年7月11日早上7點到2020年7月13日早上3點
官網維護期間,產品序號及保固查詢功能將暫停使用
受影響範圍包含:保固資訊查詢,下載應用程式,系統還原服務以及聯繫方式查詢
如果您需要技術支援服務,請於正常服務時間使用Lenovo Line Chat服務 (官方帳號請搜尋 :Lenovo 台灣客服或搜尋ID:@lenovo_service_tw) 取得線上即時支援服務
官網維護期間照成您的不便,敬請見諒
MANUTENÇÃO AGENDADA DO SITE
De 15 de maio de 2021 00:00 a 16 de maio de 2021 8:00 (Horário de Brasília)

O uso das seguintes funções pode ser afetado durante este período de manutenção: acesso às informações de garantia do seu dispositivo, pesquisa de peças e acessórios, envio de uma solicitação de serviço, chat, localização de um centro de serviço, status de um reparo em andamento, downloads de software e sistemas operacionais, certas opções de comunicação, registro de produto e acesso à sua lista de produtos em seu perfil Lenovo.
Se precisar de suporte técnico imediato, entre em contato conosco por telefone.
Pedimos desculpas por qualquer inconveniente que isso possa causar a você.

MANUTENÇÃO AGENDADA DO SITE
De 15 de maio de 2021 00:00 a 16 de maio de 2021 8:00 (Horário de Brasília)

O uso das seguintes funções pode ser afetado durante este período de manutenção: acesso às informações de garantia do seu dispositivo, pesquisa de peças e acessórios, envio de uma solicitação de serviço, chat, localização de um centro de serviço, status de um reparo em andamento, downloads de software e sistemas operacionais, certas opções de comunicação, registro de produto e acesso à sua lista de produtos em seu perfil Lenovo.
Se precisar de suporte técnico imediato, entre em contato conosco por telefone.
Pedimos desculpas por qualquer inconveniente que isso possa causar a você.

MANTENIMIENTO PROGRAMADO DEL SITIO
15 de mayo de 2021 05:00 ~ 16 de mayo de 2021 13:00

El uso de las siguientes funciones puede verse afectado durante este período de mantenimiento. Búsqueda de garantía, Piezas y accesorios, casos ThinkAgile / Premier y Client Care, eTicketing, Chat, búsqueda de proveedores de servicios. Estado de reparación, Derechos de Software y de Descarga, Seleccione Características de contacto, Medios de recuperación, Registro de productos y Mis productos.
Si necesita soporte técnico inmediato por favor contáctenos por teléfono.
Le pedimos disculpas por cualquier inconveniente se pueda ocasionar.

Manutenzione di un sito
15 maggio 2021 05:00 ~ 16 maggio 2021 13:00

L'utilizzo delle seguenti funzioni potrebbe subire variazioni, durante le operazioni di manutenzione: Ricerca della Garanzia, Parti ed Accessori, pratiche ThinkAgile/Premier e Client Care, eTicketing, Chat, Ricerca Centri Assistenza, Stato di Riparazione, Attribuzione di Software e Download, sezione Contatti, Supporti di Ripristino, Registrazione Prodotto e I Miei Prodotti.
Se hai bisogno di supporto immediato, per favore contattaci via telefono.
Ci scusiamo per ogni possibile inconveniente.

Website-Wartung
15. Mai 2021 05:00 EDT ~ 16. Mai 2021 13:00

Während des Wartungszeitraums kann die Verfügbarkeit der folgenden Funktionen eingeschränkt sein: Warranty Lookup, Part & Accessories, ThinkAgile/Premier und Client Care cases, eTicketing, Chat, Service Provider Lookup. Repair Status, Software & Download Entitlement, Auswahl von Kontakmöglichkeiten, Recovery Media, Product Registration und My Products
Wenn Sie dringend technische Unterstützung benötigen, kontaktieren Sie uns bitte telefonisch.
Wir entschuldigen uns für etwaige Unannehmlichkeiten