En webbläsare vi inte stöder har upptäckts

Lenovo Support webbsidan stöds av Microsoft© Internet Explorer 10+, Mozilla Firefox 29+, Chrome 34+

      USB Keyboard not correctly identified in Lenovo ThinkVantage Toolbox on system running Windows 7 - ThinkPad

      Symptom

      USB Keyboard not correctly identified in Lenovo ThinkVantage Toolbox. Some USB Keyboard are not correctly identified in Lenovo ThinkVantage Toolbox.

      Affected configurations

      ThinkPad systems running Windows 7 with USB keyboards may be affected by this symptom.

      Solution

      Information only. There is no solution to this issue.

      Search

      Var den här informationen användbar??

      Dina synpunkter hjälper till att förbättra webbplatsen.

      • Alias ID: MIGR-74051
      • Document ID: HT005171
      • Last Updated :17 Jun 2014
      • © 2016 Lenovo