En webbläsare vi inte stöder har upptäckts

Lenovo Support webbsidan stöds av Microsoft© Internet Explorer 10+, Mozilla Firefox 29+, Chrome 34+

      Access Connections Wireless WAN connection fails as Dial up connection - All ThinkPad

      Symptoms

      When using the Wireless WAN, you have the option of using the device as an Networking device or as a Dial up modem device. If used as a Dial up connection under Windows 2000, the device may fail to connect.

       

      Affected Configurations

      Lenovo Thinkpad system running Microsoft Windows 2000 SP4.

      • All ThinkPad

       

      Solution

      Corrected in Access Connections v4.52.

      Search

      Var den här informationen användbar??

      Dina synpunkter hjälper till att förbättra webbplatsen.

      • Alias ID: MIGR-70857
      • Document ID: HT000638
      • Last Updated :03 Mar 2015
      • © 2016 Lenovo