Navigateur non soutenu détecté

Le site Web Support Lenovo prend en charge Microsoft© Internet Explorer 10+, Mozilla Firefox 29+, Chrome 34+, ainsi que tout autre navigateur web moderne.

      How to configure APN - IdeaTab A2107 Tablet, IdeaTab A2107A Tablet

      Statement description

      To connect IdeaTab A2107A to 3g internet , first you need to configure APN.

       

      Affected Configuration
      • IdeaTab A2107A

       

      Solution

      Please follow the steps below to configure APN for IdeaTab A2107A:

      1. Select Settings from App menu
      2. Select Mobile Networks
      3. Select Access Point Names
      4. Click on upper right corner and choose New APN option
      5. Add APN info, from SIM card provider
      6. Click on upper right corner and choose Save APN option

      Est-ce que cette information a été utile??

      Vos commentaires nous aident à améliorer ce site..

      • Alias ID: IN20130225-001
      • Document ID: HT076907
      • Dernière mise a jour :24 Mar 2014
      • © 2016 Lenovo