#Account Title#
Unsupported Browser Detected: Dear user, the browser you’re currently using is not supported by this website. Please click here for more information about the browsers we support and how to obtain them.

Tilbagekaldelse af batterier

Kære Lenovo-kunde,

21. april 2015 -- I samarbejde med den amerikanske Forbrugerprodukt-sikkerhedskommission (CPSC) udvider Lenovo den tilbagekaldelse, der blev annonceret 27. marts 2014. Disse batterier er produceret til brug med bærbare ThinkPad-computere, der er solgt mellem februar 2010 og juni 2012. Af hensyn til offentlighedens sikkerhed tilbyder Lenovo sine kunder gratis erstatningsbatterier for alle tilbagekaldte batterier.

Vis Ofte stillede spørgsmål om tilbagekaldelse af batterier

Lenovo solgte batterierne med nye bærbare computere eller som ekstra batterier eller erstatningsbatterier i de nedenfor angivne modeller.

• Edge 11, Edge 13, Edge 14, Edge 15, Edge 120, Edge 125, Edge 320, Edge 325, Edge 420, Edge 425, Edge 430, Edge 520, Edge 525, Edge 530
  • X200, X201, X200S, X201S, X220, X220T, X100E, X120E, X121E, X130E, X131E
  • T410, T420, T510, T520
  • W510, W520
  • L412, L420/421, L512, L520
Indtil du modtager et erstatningsbatteri, skal du slukke systemet, tage batteriet ud og kun bruge ThinkPad-computeren med en vekselstrømsadapter og en ledning.

Lenovo beklager for ulejligheder forårsaget af dette problem. Levering af kvalitetsprodukter har altid været og vil fortsat være vores primære mål.
Automatisk løsning

For at kunne bruge vores automatiske løsning skal du få vist denne side fra en bærbar ThinkPad-pc. Hvis dit batteri er omfattet af tilbagekaldelsen, får du vist dine muligheder for bestilling af et udskiftningsbatteri.

Klik på nedenstående link for at starte den automatiske løsning. Du kan også klikke på specialvejledningen,for at få vist en trinvis vejledning.

Bemærk! Hvis du kører den automatiske løsning igen, vises programmet Lenovo Battery Program - InstallShield Wizard.
  • Vælg Reparerfor at køre den automatiske løsning igen.
  • Vælg Fjern for at fjerne den automatiske løsning fra systemet.
Særlig vejledning til brug af den automatiske løsning
  1. Særlig vejledning til brug af den automatiske løsning
  2. Når du har udskrevet vejledningen, skal du starte den automatiske løsning.
  3. Filoverførsel:: Vælg Kør.(Hvis du vælger Gem, skal du huske, hvor du gemte filen,og derefter skal du dobbeltklikke på filen for at starte den.)Der vises et statusvindue for filoverførslen.
  4. Når filen er blevet hentet, vises en dialogboks, hvor du bliver spurgt "Vil du køre denne fil?" Vælg Kør.
  5. Vinduet InstallShield Wizard vises. Klik på Installerfor at installere den automatiske løsning. Din standardbrowser starter og viser en side med oplysninger om, om dit batteri er omfattet.
  6. Der vises et sidste InstallShield-vindue. Klik påUdførfor at fuldende installationen.
Den automatiske løsning indsamler de nødvendige oplysninger for at afgøre, om dit batteri er omfattet af tilbagekaldelsen. Når denne opgave er udført, vises standardbrowseren. På den viste side kan du se, om dit batteri skal udskiftes. Hvis det skal, vises udskiftningsindstillingerne.

Expand or Collapse this sectionVejledning til fjernelse af den automatiske løsning
Note: Uninstalling the automated solution is optional.
For Microsoft Windows XP/7/8
  1. Launch Windows XP/7/8. Log in as a user with Administrator authority.
  2. For Windows XP/7/8 with classic Start menu, click Start, select Settings, and then click Control Panel.
    All others click Start and then click Control Panel.
  3. For Windows XP/7/8 with classic Control Panel view, double-click Add or Remove Programs.
    All others click Add or Remove Programs.
  4. Select Lenovo Battery Program.
  5. Click Change/Remove.
  6. Restart the system.
Særlig vejledning, hvis den automatiske løsning ikke kan bruges
F'lgende proces er kun beregnet til dem, der ikke kan køre det automatiske værktøj. Der kan forekomme forsinkede besvarelser, hvis man bruger den manuelle ansøgningsformular, og modtagelsen af et evt. udskiftningsbatteri kan også være forsinket.

Link til manuel

Ofte stillede spørgsmål til websiden www.lenovo.com/batteryprogram2014

Spørgsmål 1. Hvilke bærbare ThinkPad-computere tilbagekaldes?

A. Kunder, som har købt en ThinkPad-computer eller et ekstra batteri eller et udskiftningsbatteri mellem februar 2010 og juni 2012 kan have et batteri, der muligvis tilbagekaldes. Nedenfor vises en liste over systemer, som disse batterier kan være leveret med.
  • Edge 11, Edge 13, Edge 14, Edge 15, Edge 120, Edge 125, Edge 320, Edge 325, Edge 420, Edge 425, Edge 430, Edge 520, Edge 525, Edge 530
  • X200, X201, X200S, X201S, X220, X220T, X100E, X120E, X121E, X130E, X131E
  • T410, T420, T430, T510, T520
  • W510, W520
  • L412, L420/421, L512, L520

Spørgsmål 2. Hvordan finder jeg ud af, om mit batteri tilbagekaldes?

A. Gå til www.lenovo.com/batteryprogram2014 for at finde ud af, om dit batteri er berørt af tilbagekaldelsen.

S3. Hvis mit batteri tilbagekaldes, hvad skal jeg så betale for udskiftning af batteriet?

A. Lenovo udskifter alle tilbagekaldte batterier gratis.

S4. Skal jeg returnere mit defekte batteri?

A. Nej. Ved at acceptere at få et udskiftningsbatteri forpligter du dig imidlertid til at genanvende batteriet på godkendt vis.

S5.  Hvis mit batteri tilbagekaldes, hvor længe skal jeg så vente på et nyt?

A. Ordrer vil normalt blive behandlet og afsendt inden for tre arbejdsdage. Leveringstiderne varierer afhængigt af landet.

S6. Hvis mit batteri tilbagekaldes, må jeg så fortsætte med at bruge mit system, mens jeg venter på at modtage et nyt batteri?
A. Hvis dit batteri er blevet tilbagekaldt, skal du for at fortsætte med at bruge din bærbare ThinkPad-pc på sikker vis, 1) slukke for systemet, 2) tage batteriet ud og 3) bruge systemet med en vekselstrømsadapter.

S7. Er det sikkert at bruge et batteri fra tredjepart i mit system?
A. Sikkerheden ved såkaldte "gråmarked"-batterier er ukendt, og der har været uheld med denne type batterier.  Vi opfordrer vores kunder til kun at bruge batterier fra Lenovo eller fra autoriserede forhandlere i vores produkter.

S8. Er det sikkert at bruge en ThinkPad på et fly?
A. Vi overlader spørgsmål om flysikkerhed til det relevante flyselskab.  Hvis dit batteri er omfattet af tilbagekaldelsen, anbefaler Lenovo, uanset om du sidder i et fly eller ej, at du tager batteriet ud af computeren og derefter bruger din bærbare ThinkPad-computer med en vekselstrømsadapter.

S9.  Hvorfor tilbagekalder I batterierne?

A. Der har være et lille antal uheld, som vi er blevet informeret om.  Vores første prioritet er sikkerhed, og vi konkluderede, at en tilbagekaldelse var nødvendig i dette tilfælde.

S10.  Hvordan isætter jeg det nye batteri?

S11. Er der garanti på udskiftningsbatteriet?

Svar: Udskiftningsbatteriet har en 90 dages begrænset garanti. For at registrere en skadesanmeldelse skal du sende en e-mail til battery@lenovo.com med det originale ordrebekræftelsesnummer, udskiftningsbatteriets stregkode på 22 cifre og en beskrivelse af fejlen.

S12. Hvad skyldes udvidelsen af den oprindelige tilbagekaldelse?
A. Lenovo overvåger konstant alle batterifejl. Efter den første tilbagekaldelse blev der rapporteret yderligere fejl inden for bestemte datoområder for fremstilling. Der har været et lille antal rapporter, men Lenovos første prioritet er sikkerhed, og vi konkluderede, at det var nødvendigt at udvide tilbagekaldelsen i dette tilfælde

• Alias ID:
  • Document ID: HF004122
  • Last Updated :09 Jul 2015
  • © 2015 Lenovo