Nicht unterstützter Browser erkannt:Lieber Besucher,der von Ihnen verwendete Browser wird nicht von dieser Website unterstützt. Bitte klicken Sie für weitere Informationen über die Browserhier die wir unterstützen und wie sie zu erhalten sind..

Notebook Carrying Cases (Topload, Backpack, Messenger, Sleeve, Protector, Roller) - Reference Guide

 

www.lenovo.com/support/cases

Case Family

Topload 

 

Backpack 


Carry Case
 

 

Topload-Sleeve Sets and Messenger-Sleeve Sets 

  • www.lenovo.com/psref - Personal Systems Reference (PSREF): Comprehensive information on features and technical specifications of Lenovo products
  • www.lenovoquickpick.com - A web-based, accessories compatibility configurator 

  • Alias ID: MIGR-4TCMXK
  • Document ID: PD011539
  • Letztes Update :08 Jul 2015
  • © 2015 Lenovo