Navigateur non soutenu détecté

Le site Web Support Lenovo prend en charge Microsoft© Internet Explorer 10+, Mozilla Firefox 29+, Chrome 34+, ainsi que tout autre navigateur web moderne.

      Function keys no longer work in Windows Vista - 3000 C200, Lenovo N100, N200

      Symptom
      Fn-Fx keys no longer functioning. Lenovo Care button no longer functioning.


      Affected configuration
      The following notebook systems may experience this error:
      • 3000 C200
      • Lenovo N100, N200

      Solution
      Update the power management driver to the latest version on the web.

      Search

      Est-ce que cette information a été utile??

      Vos commentaires nous aident à améliorer ce site..

      • Alias ID: MIGR-67972
      • Document ID: HT005061
      • Dernière mise a jour :26 Mar 2014
      • © 2016 Lenovo