Nicht unterstützter Browser erkannt:Lieber Besucher,der von Ihnen verwendete Browser wird nicht von dieser Website unterstützt. Bitte klicken Sie für weitere Informationen über die Browserhier die wir unterstützen und wie sie zu erhalten sind..

System does not operate though the battery is fully charged - ThinkPad

  • Verify system runs on AC power. 
  • If so, check battery health in Power Manager as outlined above.
  • If system does not run on AC power, remove battery (if system has removable battery) and retest.
  • If system works, contact support to replace battery. 
  • If system still does not operate, contact support.

  • Alias ID:
  • Document ID: HT077130
  • Letztes Update :17 Jun 2014
  • © 2015 Lenovo