Cuéntenos sobre su producto y personalizaremos el soporte.
Ningún Producto Ha Sido SeleccionadoSeleccionar Producto
Lenovo Authorized Service Partners in PAKISTAN for Think and Idea Series

THINK Product
Service Center NameCity Regional Coverage & Location Phone Number
International Office Products (pvt) Ltd Karachi 3rd Floor Uni-Centre, Chundrigar Road, Karachi, Sindh UAN 009221 -111-223-223 (Carry-In/Onsite)
Selling Business Systems Karachi 7-10 Hina Palace, Civil Lines, Hoshang Road, Karachi, Sindh 00922-156-898-23 (Carry-In/Onsite)
Unique Technologies Karachi M 44, P.E.C.H.S, Block 6
Main Razi Road off Shahra-e-Faisal,
Karachi, Pakistan.
00-9221-343-00874

IDEA Product
Service Center NameCity Regional Coverage & Location Phone Number
Unique Technologies Islamabad House: 211, St: 33, F-10/1 Islamabad 00-9251-211-1526-29
Unique Technologies Lahore 22C,Block-M,Gulberg-III, Lahore 00-9242-3591-8116
Unique Technologies Peshawar 10 - C, 1st Floor, Cantonment Plaza, Peshawar Cantt Peshawar 00-9291-527-9993
Unique Technologies Karachi M 44, P.E.C.H.S, Block 6
Main Razi Road off Shahra-e-Faisal,
Karachi, Pakistan.
00-9221-343-00874

If you are unable to find what you are looking for, please do try the following options:
1. Lenovo Assisted Search
2. Product usage and general troubleshooting tips
3. Lenovo Support Forum
4. Technical Support Call Centre

Documento de identidad : HT062947
Última actualización : 16 Apr 2014
© 2013 Lenovo. Todos los derechos reservados.

Seleccione Tarea

Controladores Y Software
Guías Y Manuales
Diagnosticar Y Reparar
Garantía Y Servicios
Partes
Accesorios

RECURSOS ADICIONALES
Driver Matrix
COMUNIDAD
Artículos destacados de Knowledge Base
Centro de Respuestas de la Comunidad de Lenovo
Foros Comunidad de Lenovo
Lenovo Assisted Search