Lenovo ThinkCentre M90z- ja M70z-all-in-one-pöytätietokoneiden takaisinkutsu

PÄIVITETYT TAKAISINKUTSUTIEDOT 24.4.2012

简体中文 Tagalog 한글 Suomi
繁體中文 Français Bahasa Melayu 日本語
Dansk עברית Português русский язык
Deutsch हिंदी Svenska English
Español Italiano ภาษาไทย Hrvatski
Ελληνικά slovenščina čeština magyar
język polski română Türkçe

Yhteistoiminnassa Yhdysvaltain tuoteturvallisuusviranomaisen CPSC:n (U.S. Consumer Product Safety Commission) kanssa Lenovo kutsuu vapaaehtoisesti takaisin 188 000 toukokuun 2010 ja maaliskuun 2012 välillä maailmanlaajuisesti myytyä ThinkCentre M70z- ja ThinkCentre M90z all-in-one (AIO) pöytätietokonetta. (Aiemmin julkistettu takaisinkutsu sisälsi 160 000 järjestelmää, jotka on valmistettu toukokuun 2010 ja joulukuun 2011 välisenä aikana). Lenovo on havainnut, että niissä all-in-one-tietokoneissa, joissa on virtalähdevika, järjestelmä voi ylikuumentua aiheuttaen palovaaran. Lenovo on saanut asiakkailta maailmanlaajuisesti kaksi ilmoitusta paloista, jotka ovat johtaneet tietokoneen vaurioitumiseen.

Lenovo suosittelee, että viallisen tietokoneen käyttö lopetetaan välittömästi ja virtajohto irrotetaan pistorasiasta. Vika esiintyy vain tietyissä mainittuna ajanjaksona myydyissä ThinkCentre M90z ja M70z PC -tietokoneissa, ja kaikki vialliset järjestelmät voidaan tunnistaa laitetyypin ja sarjanumeron perusteella.

Lenovo tarjoutuu vaihtamaan virtalähteen veloituksetta kaikkiin viallisiin ThinkCentre M70z ja ThinkCentre M90z all-in-one-pöytätietokoneisiin. Tarjous astuu voimaan välittömästi. Tarkista tämän sivun avulla, koskeeko takaisinkutsu sinun ThinkCentre M70z tai ThinkCentre M90z all-in-one pöytätietokonettasi. Lenovo pahoittelee syvästi näiden ongelmien liiketoiminnallesi aiheuttamaa haittaa.

Koska takaisinkutsuun on lisätty järjestelmiä ja valmistuspäivämääriä, niidenkin asiakkaiden, jotka ovat aiemmin tarkastaneet järjestelmänsä tämän takaisinkutsun varalta, tulisi tarkastaa järjestelmänsä uudelleen alla olevan työkalun avulla. Siihen on lisätty asianomaiset tietokoneet ja valmistuspäivämäärät.

Lue tarkemmin takaisinkutsusta, usein esitetyt kysymykset mukaan lukien, napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Expand or Collapse this sectionUsein esitetyt kysymykset takaisinkutsusta

Tarkista, kuuluuko sinun all-in-one-tietokoneesi takaisinkutsuttujen joukkoon

Tarkista, koskeeko takaisinkutsu all-in-one-tietokonettasi, antamalla laitetyyppi (4 numeroa) ja sarjanumero (7 numeroa) alla oleviin kenttiin:

Huomaa: Asiakkaat, joilla on useita järjestelmiä, voivat antaa enintään 10 laitetta kerralla. Jos järjestelmiä on yli 50, ota yhteys Lenovon myyntiedustajiin.

Huomaa 2: Järjestelmä on poissa käytöstä huollon vuoksi joka lauantai klo 12:00 am–8:00 am EST. Ota tämä huomioon.

Jos järjestelmäsi tila (Affected) kertoo laitteen kuuluvan takaisinkutsuttuihin :
Lenovo suosittelee, että asiakkaat lopettavat tietokoneen käytön välittömästi ja irrottavat virtajohdon pistorasiasta. Ota yhteys Lenovon tekniseen tukeen tai valtuutettuun takuuhuoltojen palveluntarjoajaan virtalähteen vaihtoajankohdan sopimiseksi. Yhdysvalloissa ja Kanadassa asuvat voivat ottaa yhteyden Lenovon tukikeskukseen numerossa 1-855-248-2194. Maakohtaiset yhteystiedot ovat osoitteessa http://support.lenovo.com/en_FI/detail.page?DocID=HT036550.

Jos järjestelmäsi tila (Not Affected) kertoo, ettei laite kuulu takaisinkutsuttuihin: :
Takaisinkutsu ei koske järjestelmääsi.

Jos järjestelmäsi tila (Repair Complete) kertoo, että korjaus on valmis: :
Tämän takaisinkutsun tarkoittama korjaus on jo tehty järjestelmääsi.

Jos tarvitset lisäapua, soita paikalliseen asiakaspalvelukeskukseen. Maakohtaisten tukikeskusten puhelinnumerot ovat osoitteessa http://support.lenovo.com/en_FI/detail.page?DocID=HT036550

Laitetyyppi ja sarjanumero

Laitetyyppi ja sarjanumero sijaitsevat tietokoneen pohjassa. Paikanna numerot järjestelmästäsi alla olevien kuvien avulla:

Expand or Collapse this section M70z

Expand or Collapse this section M90z