Tilbagekaldelse af Lenovo ThinkCentre M90z- og M70z All-In-One-pc

OPLYSNINGER OM TILBAGEKALDELSE, OPDATERET 24. APRIL 2012

简体中文 Tagalog 한글 Suomi
繁體中文 Français Bahasa Melayu 日本語
Dansk עברית Português русский язык
Deutsch हिंदी Svenska English
Español Italiano ภาษาไทย Hrvatski
Ελληνικά slovenščina čeština magyar
język polski română Türkçe

I samarbejde med U.S. Consumer Product Safety Commission (CPSC) tilbagekalder Lenovo frivilligt 188.000 ThinkCentre M70z- og ThinkCentre M90z all-in-one (AIO)-computere på verdensplan, som er solgt mellem maj 2010 og marts 2012. (Tidligere blev tilbagekaldelsen annonceret til at omfatte 160.000 systemer bygget mellem maj 2010 og december 2011.) Lenovo har fastslået, at systemet på grund af en fejl i strømforsyningen til de berørte all-in-one-pc'er PCs kan blive overophedet og således udgøre en brandfare. Lenovo har modtaget to kunderapporter på verdensplan om brand, der medførte beskadigelse af pc'en.

Lenovo anbefaler, at du straks ophører med at bruge den berørte pc og frakobler strømkablet. Kun nogle af de ThinkCentre M90z- og M70z-pc'er, der er solgt i dette tidsrum, er berørte, og alle de berørte systemer kan identificeres via maskintype og serienummer.

Lenovo tilbyder med øjeblikkelig virkning gratis udskiftning af strømforsyninger til alle berørte ThinkCentre M90z- og ThinkCentre M70z all-in-one-pc'er. Du kan bruge denne side til at afgøre, om din ThinkCentre M70z- eller ThinkCentre M90z all-in-one (AIO)-pc er berørt af tilbagekaldelsen. Lenovo sætter stor pris på jeres virksomhed og beklager den ulejlighed, disse problemer måtte forårsage.

Da der er tilføjet yderligere systemer og fremstillingsdatoer til tilbagekaldelsen, bør også kunder, der tidligere har kontrolleret deres systemer i forhold til tilbagekaldelsen, igen kontrollere deres systemer med værktøjet herunder. Det er opdateret til at inkludere de ekstra maskiner og fremstillingsdatoer.

Du kan få flere oplysninger om denne tilbagekaldelse, herunder ofte stillede spørgsmål (OST), ved at klikke nedenfor.

Expand or Collapse this sectionSpørgsmål og svar om tilbagekaldelsen

Se, om din AIO-pc (All-In-One) tilbagekaldes

Du kan afgøre, om din AIO-pc er berørt af denne tilbagekaldelse, ved at vælge maskintypen (fire cifre) og serienummeret (syv cifre) i nedenstående felter:

Bemærk: Kunder, der har flere systemer, kan indtaste op til 10 ad gangen. For større konti med mere end 50 enheder bedes du kontakte dine Lenovo-salgsrepræsentanter.

Bemærkning 2: Systemet vil være nede med henblik på vedligeholdelse hver lørdag fra 12:00am til 8:00am EST. Bemærk venligst.

Hvis systemets status er Berørt(Affected) :
Lenovo anbefaler, at kunderne straks stopper med at bruge computeren og frakoble den fra stikkontakten. Kontakt Lenovos service- og supportafdeling eller en autoriseret leverandør af garantiservice for at aftale udskiftning af strømforsyningen. Indbyggere i USA og Canada kan kontakte Lenovo Support Center på 1-855-248-2194. Du kan finde internationale kontaktoplysninger til tilbagekaldelsessupport på http://support.lenovo.com/en_DK/detail.page?DocID=HT036550.

Hvis systemets status er Ikke berørt (Not Affected) :
Dit system er ikke berørt af denne tilbagekaldelse.

Hvis systemets status er Reparation udført (Repair Complete) :
Dit system er allerede blevet repareret i forbindelse med denne tilbagekaldelse.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, skal du ringe til det lokale kundesupportcenter.Du kan finde en verdensomspændende liste over telefonnumre til service og support på http://support.lenovo.com/en_DK/detail.page?DocID=HT036550

Sådan finder du maskintypen og serienummeret

Maskintypen og serienummeret findes i bunden af pc'en. Billederne herunder kan hjælpe dig med at finde disse numre på systemet:

Expand or Collapse this section M70z

Expand or Collapse this section M90z